024 677 15 44

Over Hermsen

Voor jarenlange waterdichte zekerheid

Over Hermsen

De kennis en kunde van onze mensen staan garant voor écht vakwerk. Het zijn echte professionals met hart voor hun vak en jarenlange ervaring in de praktijk: nieuwbouw, het aanleggen van zonnepanelen, duurzame groene daken, pannendaken, renovatie en onderhoud en isolatie. Geen project is ons te gek! Hermsen dakbedekkingen werd in 1964 opgericht door heer Hermsen. Sinds 2015  is het een dochteronderneming van Gommers.

Met de opgedane kennis en jarenlange ervaring van onze mensen kunnen wij onze opdrachtgevers voorzien van goed advies. We stellen een rapport op over de conditie van het dak, waarbij door metingen en berekeningen ook de conditie van de ondergronden en de bestaande bedekkingen beoordeeld kunnen worden. Ook eventueel bijkomend loodgieterswerk wordt door ons uitgevoerd. Samen met onze opdrachtgever kijken wij naar een passende oplossing voor het dak, afgestemd op het budget van onze opdrachtgever.

Hermsen is een Gommers onderneming. Meer doen dan een dak? Maak dan kennis met Gommers. Gommers is een bouwbedrijf dat zowel de technische installatie als de bouw en dak aanpakt. Hierdoor heeft u als klant alle disciplines onder één dak.

Meer weten?

Neem contact op